Kérdése van a tagsággal kapcsolatban?

06-23/365-666  |  info@minke.hu

Mutasd a menüt

Segédlet a könyvelői feladatokhoz

Gyakorlati útmutató könyvelők részére a feladat- és felelősségmegosztásról

Kiadvány képe

Fontosnak tartjuk, hogy némiképp egységes felfogás szerint dolgozzanak mind a könyvelők, mind a cégvezetők, hisz ez nagyfokú biztonságot ad és egy hosszú távú együttműködés alapja lehet. Kulcskérdés az, hogy mindkét fél tisztában legyen a saját szerepkörével, feladataival, hiszen a felelősségnek is van határa. Ezeket a határokat igyekszünk tisztázni ebben a rövid, tömör, közérthető útmutatóban.

Kiadványunkat úgy alakítottuk ki, hogy az Ön leghatékonyabb reklámeszköze is lehessen. Hátlapján feltüntetheti elérhetőségeit, így biztosítva ügyfeleit és potenciális ügyfeleit maximális támogatásáról. Ajánlja, ajándékozza a kiadványt partnereinek, hogy a jövőben együttműködésük még gördülékenyebb lehessen!

Ár: 1.800 Ft

Tagjainknak: 600 Ft (5 db-tól)

Vélemények

 • Hiánypótló mű a szakmában. Pontos határozott vonalat húz mindenki számára, kinek mi a feladata. Így nem fordulhat elő, hogy a kisujjadat nyújtod és a kezedet kérik, mindezt a lehető legnagyobb természetességgel a külön díjazás gondolatának felmerülése nélkül.

  Bende Szabina Judit, Győr
 • Azt gondolom, hogy minden könyvelő valamilyen szinten kikérdezi az ügyfelét, és a könyvelés felvállalásakor tájékoztatást is ad az ügyfelének. A segédletből csaknem taxatíve visszaköszönnek ezek az információk, célszerűen rendszerezett formában. Komoly segítség a könyvelőknek, hiszen minden új ügyfelének ad egyfajta tájékoztatást. Ilyenkor mindenkiben felmerül a kérdés: vajon minden lényegeset elmondtam-e?

  Vasvári Irén, Viren-Tax Kft.
 • Az irodánkban korábban terveztük, hogy tartunk ügyfélkiképzést annak érdekében, hogy a cégvezetők tudják, mi a feladatuk, és az ügyvezetés nem csak a saját szakmájuk végzéséből áll. Ezt most készen megkaptuk, nagyon korrekten, összeszedetten, köszönet érte! Mindjárt rendeltem belőle az ügyfeleim egy részének, és mivel azt látom, hogy rácsodálkoznak, mert ők sem gondolták volna, mennyi feladatuk van a cégvezetéssel, eldöntöttem: ezután minden új szerződésnél olyan fontos átadandó dokumentum lesz, mint maga a szerződés.

  Nagy-Horváth Katalin, Taxaland Kft., Érd
 • Tetszett, nagyon hasznos, szinte minden apró részletre kiterjedő. A gyakorlatban hasznosítható. Nagyon szimpatikus a szemlélet, amit képvisel. Érdemes megfontoltan alkalmazni.

  Daragó Sándorné, Eger
 • E remek kiadványból kiderül mindenki számára, hogy pontosan mi is a könyvelő és a vállalkozó feladata ahhoz, hogy együttműködésük sikeres legyen.

  Lepsényi Ildikó, Multikontír Kft., Budapest

Rendelje meg a kiadványt most!

Amennyiben Ön tagunk és érvényesíteni szeretné kedvezményét, kérjük a kiadványt bejelentkezést követően rendelje meg.

Személyes adatok:

Név:*
E-mail cím*:
Telefonszám*:

Szállítási adatok

Irányítószám*:
Város*:
Cím*:
Megjegyzés:

(megrendelésénél a megjegyzés rovatban kérjük tüntesse a megrendelt mennyiséget, ellenkező esetben csak 1 db-ot küldünk!)

Számlázási adatok

A számlázási adataim megegyeznek a szállítási adatokkal
Számlázási név*:
Irányítószám*:
Város*:
Cím*:
Adószám*:
Az Adatvédelmi Tájékoztatót megismertem, és elfogadom
Ár: 1.800 Ft
Az ár nem tartalmazza a szállítási költséget. A kiadványt utánvéttel küldjük, csomagolási- és postaköltség: 1800 Ft. Egyesületi tagok részére ajánlott küldeményként adjuk fel a könyvet, átutalásos számlával, így a postaköltség: 900 Ft, valamint mérettől függően az éppen aktuális postai díjszabásnak megfelelően kerül felszámolásra.