Kérdése van a tagsággal kapcsolatban?

06-23/365-666  |  info@minke.hu

Mutasd a menüt

Felhasználási feltételek

A www.minositettkonyvelok.hu honlapon található tartalom (különösen, de nem kizárólagosan: cikkek, tanulmányok, egyéb írások, grafikák, szövegelemek, beleértve jelen szöveget is) a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján a feltüntetett szerzők szerzői jogi oltalom alá eső alkotásai, amelyekkel kapcsolatos mindennemű hasznosítási jogokkal a Minősített Könyvelők Egyesülete (továbbiakban: Jogtulajdonos) rendelkezik. Ez alól kivételt képeznek azok az alkotások, melyek alatt más szerző került, webes hivatkozással feltüntetésre. Ez esetben a további felhasználás kizárólag a feltüntetett forrás Jogtulajdonosának beleegyezésével lehet.

 

A felhasználáshoz (ideértve különösen, de nem kizárólagosan az egészben vagy részletekben történő többszörözés, átdolgozás, terjesztés vagy nyilvános előadás eseteit, továbbá bármilyen olyan felhasználást, aminek keretében) a Jogtulajdonos kifejezett, előzetes írásbeli engedélye szükséges.

 

A jelen felhasználási feltételek be nem tartása, illetve bármilyen jogosulatlan felhasználás esetén a Jogtulajdonos az összes rendelkezésre álló jogérvényesítési eszközt igénybe veszi.

 

A Jogtulajdonos nem vállal felelősséget a honlap használatából eredő bármilyen közvetett vagy közvetlen kárért. A honlapon található bármilyen tippet, ötletet, elgondolást, javaslatot bárki csak a saját felelősségére használhatja.