Kérdése van a tagsággal kapcsolatban?

06-23/365-666  |  info@minke.hu

Mutasd a menüt

Könyveljünk reális áron!

Gyakorlati útmutató árképzéshez, ártárgyaláshoz könyvelőknek

Kiadvány képe

- második bővített kiadás -

Örömmel jelentjük be, hogy megszületett a népszerű „Könyveljünk reális áron!“ című könyvünk második, bővített kiadása. Ha olvasta az elsőt, akkor azért, ha nem, akkor viszont éppen azért lehet az Ön számára is érdekes.

Az elmúlt években több száz beszélgetést folytattunk kollégákkal, akik rendre fájó pontként fogalmazták meg a megalázó könyvelési díjakat és ár-versenyt, amit a szakképzetlen könyvelők gerjesztenek. Hiánypótló kiadványunk cselekvésre, bizonyos szokások és a munkához, ügyfelekhez való hozzáállás változtatására buzdít. Mert igenis tudunk segítséget adni ahhoz, hogy Ön is a szaktudásának megfelelő díjakat érvényesítse! De mennyi egyáltalán a reális könyvelési díj? Hogyan emeljünk árainkon? Hogyan fogadtathatjuk el díjainkat? Mindezt megtudhatja könyvünkből, mely rengeteg számpéldával, konkrét árkalkulációval és tárgyalástechnikai tippekkel segíti olvasóit.
Figyelem, könyvelőiroda vezetőknek kötelező! Jó hírünk pedig, hogy tagjaink 50%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg a kiadványt!

Ár: 3.800 Ft

Tagjainknak: 2.900 Ft

Vélemények

 • Én kb. ezzel a menettel intézem a vállalkozásomat már jó 24 éve, nekem pozitív visszacsatolás volt arra, hogy az én eddigi üzletpolitikám nem volt vakvágány.

  Soltész Nóra Norex Kft. Budapest
 • Már az első könyv is nagyon hasznos volt, annak alapján átalakítottam az árképzésemet, a tárgyalási technikámat, és eredményesnek bizonyult. A rezsióradíj számítása alapján kétszer is meggondolom, mit mennyiért vállalok el. A második kötet ezt csak megerősítette, megtanultam nemet mondani, ezzel kellő meglepetést tudtam okozni olyannak, aki biztosan tudott volna olcsóbbat. A könyv megtanít saját értékeink megbecsülésében, a szakmai színvonalunk értékelésében. Hasznos, gyakorlatban alkalmazható iránymutatásaival ki tudjuk alakítani a könyvelőtársadalom elitjének elismerését.

  Nagy-Horváth Katalin Taxaland Kft., Érd
 • Olyan gondolatébresztő volt ez a könyv, amiben picit átgondolja az ember a cégét, és az ügyfelekhez való a hozzáállását. Amikor végigolvastam a könyvet, megerősített abban, hogy az a hatékonyságmérő rendszer, amit kitaláltam, azt valóban muszáj alkalmaznom.

  Grebenár Renáta, RANDL Accounting Bt, Budapest
 • A minőségi könyvelői társadalom kialakításának nélkülözhetetlen „Alappillére”!

  Szommer Tímea, Szommer Könyvelőiroda Kft., Nagykanizsa

Rendelje meg a kiadványt most!

Amennyiben Ön tagunk és érvényesíteni szeretné kedvezményét, kérjük a kiadványt bejelentkezést követően rendelje meg.

Személyes adatok:

Név:*
E-mail cím*:
Telefonszám*:

Szállítási adatok

Irányítószám*:
Város*:
Cím*:
Megjegyzés:

Számlázási adatok

A számlázási adataim megegyeznek a szállítási adatokkal
Számlázási név*:
Irányítószám*:
Város*:
Cím*:
Adószám*:
Az Adatvédelmi Tájékoztatót megismertem, és elfogadom
Ár: 3.800 Ft
Az ár nem tartalmazza a szállítási költséget. A kiadványt utánvéttel küldjük, csomagolási- és postaköltség: 1500 Ft. Egyesületi tagok részére ajánlott küldeményként adjuk fel a könyvet, átutalásos számlával, így a postaköltség: 700 Ft, valamint mérettől függően az éppen aktuális postai díjszabásnak megfelelően kerül felszámolásra.