Kérdése van a tagsággal kapcsolatban?

06-23/365-666  |  info@minke.hu

Mutasd a menüt

EGY KIVÁLÓ KIADVÁNY A KIVA-ból

Minden, amit a KIVÁ-ról tudni kell

Kiadvány képe

Tudjuk, hogy sok vállalkozásnak megérné a KIVA szerinti adózás, de közülük többen mégsem döntenek a választás mellett. Ennek egyik oka – melyben szeretnénk segítséget adni jelen kiadvánnyal – az, hogy az évtizedek alatt megszokott társasági adó szerinti „gondolkodásmódhoz” képest első olvasatra sok a kérdőjel, a bizonytalanság. Arra vállalkoztunk, hogy e területet átfogóan, gyakorlatiasan bemutassuk. Tesszük ezt elsősorban azok számára, akik még mindig két lépés távolságból szemlélik ezt az adózási formát, de tudjuk, hogy azok számára is nagy segítség lehet e kiadvány, akik már könyvelnek KIVA szerint adózó vállalkozást, hiszen „menet közben” is számos kérdés merülhet fel. A kiadvány az elmúlt évek gyakorlati tapasztalata alapján készült, ezért joggal feltételezhetjük, hogy abban minden általános kérdésre választ találhatunk. A könyvben nem csupán száraz elmélettel találkozunk, hanem több eseteben számításokat, gyakorlati példákat is találhat a kedves Kolléga, mely alapján azt gondoljuk, hogy jóval könnyebben értelmezhető egy-egy fejezet.

Elengedhetetlenül fontos az alapok, a fogalmak tisztázása, melyek félre/rosszul értelmezése számos hiba következménye lehet, éppen ezért erre is kiemelt figyelmet szentelt a szerző.

Fentiek alapján szeretettel ajánlom a kiadványt minden Kollégámnak, bízva abban, hogy ezzel a MINKE is hozzá tud járulni a számviteli szolgáltatás területén elengedhetetlenül fontos, szakmai tudás fejlődéséhez

Ár: 5.900 Ft

Tagjainknak: 3.900 Ft

Rendelje meg a kiadványt most!

Amennyiben Ön tagunk és érvényesíteni szeretné kedvezményét, kérjük a kiadványt bejelentkezést követően rendelje meg.

Személyes adatok:

Név:*
E-mail cím*:
Telefonszám*:

Számlázási adatok

Számlázási név*:
Irányítószám*:
Város*:
Cím*:
Adószám*:
Megjegyzés:
Az Adatvédelmi Tájékoztatót megismertem, és elfogadom
Ár: 5.900 Ft
Az ár nem tartalmazza a szállítási költséget. A kiadványt utánvéttel küldjük, csomagolási- és postaköltség: 1500 Ft. Egyesületi tagok részére ajánlott küldeményként adjuk fel a könyvet, átutalásos számlával, így a postaköltség: 700 Ft, valamint mérettől függően az éppen aktuális postai díjszabásnak megfelelően kerül felszámolásra.