Kérdése van a tagsággal kapcsolatban?

06-23/365-666  |  info@minke.hu

Mutasd a menüt

A gördülékeny ügyfélkapcsolat titka – Vállalkozói pakk

Minden cégvezetőknek el kéne végeznie egy vállalkozói tanfolyamot” – valóban, mennyivel könnyebb lenne a dolgunk, ha tudná minden ügyvezető, hogy mi is egy könyvelő feladata, és hogy milyen kötelezettségei vannak, és nem kérdezné, hogy mi is az a házipénztár. Milyen fantasztikus lenne, ha a cégvezetők értenék a beszámolót, értelmezni tudnák azok sorait. Milyen jó lenne, ha az alapvető munkajogi ismereteket ismernék, ezáltal a szabályos foglalkoztatás alapjai megteremtődnének. Ha egy cégvezető némiképp képzett, nekünk – könyvelőknek – is sokkal könnyebb a dolgunk, hiszen nem beszélünk el egymás mellett, nem raboljuk egymás idejét feleslegesen, és ha megérti az ügyfél, hogy mit miért kérünk, nagyobb esély van rá, hogy azt rövid időn belül teljesíti is.

Az ügyfélkapcsolat gördülékenységét gyakorlatias cégvezetői tudással tudjuk biztosítani, melyre a MINKE az alábbi „vállalkozói könyvcsomagot” állította össze..

 

A csomag tartalma:

 

Segédlet a könyvelői feladatokhoz

Gyakorlati útmutató könyvelők részére a feladat- és felelősségmegosztásról

 

Fontosnak tartjuk, hogy némiképp egységes felfogás szerint dolgozzanak mind a könyvelők, mind a cégvezetők, hisz ez nagyfokú biztonságot ad és egy hosszú távú együttműködés alapja lehet. Kulcskérdés az, hogy mindkét fél tisztában legyen a saját szerepkörével, feladataival, hiszen a felelősségnek is van határa. Ezeket a határokat igyekszünk tisztázni ebben a rövid, tömör, közérthető útmutatóban.

Kiadványunkat úgy alakítottuk ki, hogy az Ön leghatékonyabb reklámeszköze is lehessen. Hátlapján feltüntetheti elérhetőségeit, így biztosítva ügyfeleit és potenciális ügyfeleit maximális támogatásáról. Ajánlja, ajándékozza a kiadványt partnereinek, hogy a jövőben együttműködésük még gördülékenyebb lehessen!

1.800,-Ft

 

 

 

Értelmező Kéziszótár beszámolóhoz

Amit minden cégvezetőnek tudnia kell

 

 

 

Ennek a kiadványnak az egyszeri figyelmes átolvasásával elérhetővé válik az, hogy bármely cégről pár perc alatt eldönthesse, mennyire megbízható partnerrel áll szemben, mennyire kell az ajánlatot komolyan venni, milyen erőviszonyokra számíthat a tárgyalás során. Ebben a kiadványban kizárólag a kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságokat érintő kérdéseket tárgyaljuk. 

 

1.800,-Ft

 

 

 

 

Munkaügyi kézikönyv

Minden, amit egy munkáltatónak a foglalkoztatásról tudni kell

 

A hétköznapokban sok esetben a megszokás, egy-egy, hosszú évekkel ezelőtt kialakult rendszer alapján bánunk a „dolgozókkal”, ez a terület – mondjuk úgy, a „munkaügyek” területe – igencsak háttérbe szorul. Ha azt mondjuk, az alapvető adózási szabályokat nehéz követni, mennyire igaz ez a munkaügyekkel kapcsolatos előírásokra, melyek nem kevésbé dinamikusan változnak. Érthető, hogy nincs fókuszban e témakör, hiszen akár vezetjük a kötelezően előírt nyilvántartásokat, akár nem, ugyanannyi adót fogunk fizetni. Sokszor halljuk, hogy amíg nincs baj, azt gondoljuk, minden rendben van. Ez erre a területre különösen igaz. Hajlamosak sajnos a cégvezetők a munkaügyekkel kapcsolatos szabályozást félvállról venni, ami mindaddig nem jelent problémát, míg az adott vállalkozás nem kap egy munkaügyi ellenőrzést.

3.800,- Ft

 

 

 A gyakorlatias cégvezetői tudás mellett, talán a legfontosabb, hogy a munkánkért a szaktudásunknak megfelelő díjat kapjuk meg , ebben is segítünk:

+ 3.800,-Ft értékű AJÁNDÉK:

 

 

Könyveljünk reális áron!

 

Gyakorlati útmutató árképzéshez, ártárgyaláshoz könyvelőknek

– MÁSODIK BŐVÍTETT KIADÁS –

Hiánypótló kiadványunkban számtalan gyakorlati példán keresztül nyújtunk segítséget azoknak a kollégáinknak, akik munkájuk során nem tudják a szaktudásuknak megfelelő díjakat érvényesíteni.

 

 

 

A csomag ára: 7.400,- Ft + INGYENES POSTAKÖLTSÉG

 

 

*A csomagajánlatunk 2019.08.05-2019.08.15 között volt érvényes!