Kérdése van a tagsággal kapcsolatban?

06-23/365-666  |  info@minke.hu

Mutasd a menüt

Megjelent: „Segédlet a könyvelői feladatokhoz”

Örömmel jelentjük, hogy elkészült a Segédlet, melyet a könyvelői feladatokkal kapcsolatos könyvelő-vállalkozó feladatmegosztás „egyértelműsítése” miatt készítettünk.

 

Hogy mit is jelent, miben tudja segíteni ez a kiadvány a tagjaink (és valamennyi könyvelő) mindennapi munkáját? – ezt foglalta nagyon jól össze egyik tagunk:

 

„Az irodánkban korábban terveztük, hogy tartunk ügyfélkiképzést annak érdekében, hogy a cégvezetők tudják, mi a feladatuk, és az ügyvezetés nem csak a saját szakmájuk végzéséből áll. Ezt most készen megkaptuk, nagyon korrekten, összeszedetten, köszönet érte! Mindjárt rendeltem belőle az ügyfeleim egy részének, és mivel azt látom, hogy rácsodálkoznak, mert ők sem gondolták volna, mennyi feladatuk van a cégvezetéssel, eldöntöttem: ezután minden új szerződésnél olyan fontos átadandó dokumentum lesz, mint maga a szerződés.”

Nagy-Horváth Katalin
TAXALAND Kft./Érd

 

A kiadvány elkészítése az egyesületi tagok aktív bevonásával készült.

 

„A segédletet tagjainknak – kizárólag saját, belső használatra – elektronikus formában is eljuttattuk. Új tagjaink a kiadványt letölthetik bejelentkezést követően, a papír alapú segédletet pedig kedvező áron rendelhetik meg. Bővebb információ itt található.