Kérdése van a tagsággal kapcsolatban?

06-23/365-666  |  info@minke.hu

Mutasd a menüt

Hogyan dolgozhat könyvelőként továbbra is napi 16 órát májusban 5 éve ugyanannyiért?

 

Május a könyvelők rémálma, elképzelhetetlen, hogy ilyenkor legyen egy könyvelő gyermekének esküvője, de még a középiskolai ballagás is igencsak veszélyes, bárcsak az is júniusban lenne! Ehhez társul, hogy minden kérést teljesítenek, és természetesen ezek a legtöbb esetben „beleférnek” az évek/évtizedek óta alkalmazott könyvelési díjakba.

 

Hogyan lehet ezt az állapotot állandósítani? Nos, egyszerű: nem kell foglalkozni az adózási és számviteli képzésen kívül semmi mással, hiszen a legfontosabb, hogy magas szintű szakmai tudásunkkal ügyfeleink rendelkezésére tudjunk állni. Amennyiben továbbra is csak ilyen irányú képzéseken veszünk részt, és nem változtatunk szokásainkon, állandósítjuk e nem túl családbarát állapotot. Vannak jó páran, akik már belefáradtak ebbe a helyzetbe, és belátták, hogy ez a „határidőktől határidőkig” való élet, az állandó rendelkezésre állás és az ehhez társuló alulfizetettség nem olyan körülmény, melyet szeretnének hosszú évekig fenntartani. Ők olyan könyvelők, akik felismerték, hogy bár nélkülözhetetlen az adózási- és számviteli területen történő folyamatos képzés, mindez nem elégséges a sikerhez. Képezniük kell magukat marketing, pénzügy, vállalkozásmenedzsment, és még ki tudja hány területen ahhoz, hogy megbecsültnek érezhessék magukat, és elégedetten mehessenek haza egy nyugodtan eltöltött nap után. Igenám, de hol található olyan, könyvelőknek szóló képzés, melyben ilyenekről ilyeneket hallani? Bizony, nem sűrűn akad olyan hely, olyan képzés, ahol ilyenekkel találkozhat a gyakorló könyvelő, olyat pláne nem találni, ahol összekötve a „kellemest a hasznossal”, mindezt a kötelező mérlegképes továbbképzés keretein belül lehessen megtenni.

 

A Minősített Könyvelők Egyesülete az első, aki olyannyira fontosnak tartja a számviteli és adózási képzéseken túlmutató, gyakorlatban hasznos, és könyvelőiroda vezetéshez kapcsolódó ismeretek átadását, hogy ezt beépítette a 2 napos, kreditpontos továbbképzésébe is. Ily módon garantáljuk, hogy a MINKE továbbképzése rendkívül gyakorlatias, hasznos, és rendhagyó lesz, melyből a jelenlévők – véleményünk szerint – a legtöbbet profitálhatnak.

 

E továbbképzés nem szól azoknak a könyvelőknek, akik nem szeretnének változtatni az évek/évtizedek óta fennálló extrém időbeosztásukon, illetve azok se jelentkezzenek, akik olyan gördülékenyen, hatékonyan vezetik az irodát, hogy kollégáik és ügyfeleik egytől egyik elégedettek, mindenki érzi a megbecsültséget, és minden évben jókora osztalék kifizetésére kerül sor.

Előadásainkra elsősorban azokat a könyvelőirodák vezetőit várjuk, akik szeretnének változtatni és változni, hogy hatékonyabban, eredményesebben, nyugodtabban dolgozhassanak.

 

FIGYELEM!

A továbbképzés 2019-ben csak egyszer kerül megrendezésre, ezért (és a rendkívül kedvező, bruttó 9.900 Ft-os ár miatt) a helyek gyorsan telnek, ezért kérjük, most küldje el a jelentkezését ide kattintva: https://www.minositettkonyvelok.hu/merlegkepes-konyvelok-kotelezo-tovabbkepzese-2019/