Kérdése van a tagsággal kapcsolatban?

06-23/365-666  |  info@minke.hu

Mutasd a menüt

Ez jó lesz a könyvelőknek: Virtuális Pénzügyi Vezetőt fejleszt a Billingo

 

2014-ben a Billingo indulásakor egy egyszerű, könnyen használható számlázó létrehozása volt a cél. Akkor még futurisztikusnak tűnt a mindennel kommunikáló és mindent automatizáló rendszerek fejlesztése. Az elmúlt 6 évben a technika sokat fejlődött és a jövőből valóság lett. Hamarosan debütál a könyvelői munkát is egyszerűsítő Billingo Virtuális Pénzügyi Vezető. 

 

Mit csinál egy Virtuális Pénzügyi Vezető?

 

Pontosan azt, amit egy adatrögzítő, kontroller, ügyvezetői asszisztens, adminisztrátor és pénzügyi vezető együtt: pontos, valós idejű adatokat gyűjt, rendszerez és továbbít a cégvezetők és vállalkozók részére. 

 

Óriási átalakuláson megy át éppen a Billingo, és hamarosan tűpontos, minden pénzügyi részletre kiterjedő információkat ad a felhasználók és könyvelőik kezébe. A Virtuális Pénzügyi Vezető valós időben gyűjti és kommunikálja a cég bevételeit, kiadásait, statisztikákat készít. Kommunikál a könyvelővel, hamarosan a bankkal, a NAV-val és minden olyan rendszerrel, pl. webshoppal, ügyviteli rendszerrel, amivel csak összekötjük.

 

Mindezt teljesen automatikusan, emberi beavatkozás nélkül, nullára csökkentve a hibalehetőségeket. A billingósok és könyvelőik mindig teljesen pontos és aktuális információkkal rendelkeznek majd a cég pénzügyi helyzetéről, bizonylatairól és több órányi, eddig adminisztrációval töltött időt szabadíthatnak fel. 

 

Miért lesz ez nagyon jó a könyvelőknek?

 

Röviden: kevesebb adminisztrációval, nulla hibalehetőséggel, kevesebb felesleges ügyféltelefonnal ugyanannyi pénzt kereshetnek.

 

Bővebben: A Billingóban már most elérhető az új Könyvelői fiók, amit minden könyvelőnek ingyen biztosít a számlázó. Ha az ügyfél is billingózik – márpedig érdemes erre kérni – , akkor

  • jogosultsággal bármikor elérhetjük a könyveléshez szükséges számlákat,
  • a kimenő számlák mellett a bejövő számlák adatait is egy felületről, online kérhetjük le,
  • a számlázással kapcsolatos kérdésekkel a Billingo könyvelői szakügyfélszolgálatához irányíthatjuk az ügyfeleket,
  • automatizálható a NAV adatszolgáltatás
  • és nyár folyamán elkészül az új fejlesztés, amivel a bankszámlatörténet adatai is importálhatók a könyvelő programba.

 

A MINKE jóvoltából minden Billingo Könyvelői fiók mellé Master előfizetések is igényelhetők. Ez azért jó, mert azonnal könnyebb és gyorsabb lesz a közös munka. A kedvezmény 2020. július 31-ig vehető igénybe.

 

https://www.billingo.hu/konyveloknek?utm_source=minke&utm_medium=blog&utm_campaign=new-billingo-2020-06