Kérdése van a tagsággal kapcsolatban?

06-23/365-666  |  info@minke.hu

Mutasd a menüt

5 + 3 érv, hogy MINKE-t támogass idén (is) az SZJA 1% felajánlásokkal!

Mire költi a MINKE az SZJA 1%-ot?

 

Tagjai részére INGYENESEN biztosítja az alábbi 5 szakmai támogatást:

 

 

2021-ben azonban nem érjük be ennyivel!!!

 

Idén minden MINKÉ-hez történő 1% felajánlás után 3 középiskolás diák számára készítünk és juttatunk el ősszel egy egyszerű, könnyen értelmezhető és hiánypótló tájékoztató anyagot, így segítve őket abban, hogy az alapvető adózási fogalmakat megismerjék.

Nézd meg a kisfilmünket, hogyan fogadták ötletünket az iskolaigazgatók:

 

A januári „Legyél Te is egy osztálynyi diák pénzügyi őrangyala 2021-ben!” felhívásunkra többen pozitívan jeleztetek vissza, ez alapján pedig kialakult azon középiskolák listája*, ahová mindenképp szeretnénk eljutni:

* A lista bővíthető, várjuk a további ajánlásaitokat e-mail-ben!

 

Minden felajánlás számít!

 

Az elmúlt évek felajánlásai alapján legalább 4.000, de akár több, mint 6.000 diákhoz is eljuthatunk! Ez a siker azonban Rajtad is múlik! Kérjük, hogy vegyél részt Te is aktívan a felajánlások gyűjtésében, hogy mindez megvalósulhasson!

Már 2-4 bevallás/nyilatkozat is 6-12 diák számára jelent eligazodást az alapvető adózási kérdésekben, ezért kérjük, aktívan csatlakozz be Te is ebbe az országos kezdeményezésbe! – és ne feledd:

 

8-10 felajánlással már egy egész osztály pénzügyi őrangyala lehetsz!

 

A teendőd csak annyi, hogy írd be az SZJA bevallások** 1% kedvezményezett rovatba a MINKE adószámát:

18032358-2-13 

 

Minden felajánlás ezért nyolcszorosan számít – hiszen a felsorolt 5 szakmai tevékenységünkön kívül további 3 fiatalnak is segítünk!

** Kérjük, hogy azoknál a magánszemélyeknél, akik Rád bízzák a rendelkezést – és támogatnák céljainkat, ezzel 3 középiskolás diák adózási tudásának fejlesztését is –, írd be a 18032358-2-13 adószámunkat a rendelkező nyilatkozatba!