Kérdése van a tagsággal kapcsolatban?

06-23/365-666  |  info@minke.hu

Mutasd a menüt

SZJA 1 % felajánlás a vállalkozókért és könyvelőkért

Ajánlja fel adójának 1 %-át a Minőségi Könyvelők Klubja Egyesületnek!

 

Adószámunk: 18032358-1-13.

 

Mire használtuk/használjuk fel a 2014-ben kapott támogatást?

 

1. Kiadtuk a “Hogyan tett tönkre a könyvelőm?” című könyvet, melyben 32 tanulságos történetet gyűjtöttünk össze, amiből a cégvezetők megtudhatják, hogy mennyit veszítenek, ha a legolcsóbbnak tűnő megoldást, egy olcsó, de szakképzetlen könyvelővel dolgoznak. A kiadványt a támogatásnak köszönhetően ingyenesen juttattuk el több száz könyvelőnek, akik ügyfeleiknek, illetve potenciális vállalkozóknak adják át. Ezen kívül rendezvényeken közvetlenül osztjuk szét a 2.000 példányt a velünk kapcsolatba kerülő érdeklődő vállalkozóknak az év folyamán.

 

2. Vállalkozók, cégvezetők részére tartunk “Kisvállalkozói nap” rendezvényeket. 2015. március 09-én első ízben Nagykanizsán kerül megtartásra a rendezvény. Április folyamán (április 08-án) pedig Törökbálinton szervezzük meg a “Pest megyei kisvállalkozói napot”. Ennek keretében a felelős cégvezetést helyezzük előtérbe, tájékoztatva a résztvevőket nemcsak a kontár könyvelők általi károkozásról, hanem számos olyan lehetőségről, melyek hatékonyabbá tehetik minden vállalkozás tevékenységét.

 

(A kapott támogatás teljes felhasználását követően természetesen tételes, részletes tájékoztatót teszünk közzé!)

 

Köszönjük ezúton is mindenkinek, aki a tavalyi évben az SZJA 1 % felajánlással segítette munkánkat, és kérjük, hogy segítsék egyesületünk céljainak megvalósítását az idén is, hogy egyre több vállalkozó legyen tisztában felelősségével, és hogy egyre több vállalkozó ismerje meg a magyarországi könyvelők közötti óriási szakmai és hozzáállásbeli különbséget!

 

Kérjük, ajánlja fel Ön is adója 1 %-át a Minőségi Könyvelők Klubja Egyesületnek a 18032358-1-13 adószámunk feltüntetésével!

 

Köszönjük!