Kérdése van a tagsággal kapcsolatban?

06-23/365-666  |  info@minke.hu

Mutasd a menüt

Mire költi a MINKE az SZJA 1%-ot?

 

Tagjai részére INGYENESEN biztosítja az alábbi 5 szakmai támogatást:

 

 

2022-ben az alábbiakat finanszíroztunk a kapott 1%-ból:

 

 

SZAKMAI TANÁCSADÁS

 

Különböző, nem csak szokványos témákban (TB, munkaügy, adózás, számvitel mellett könyvvizsgálat, jog) jártas, válogatott szakértőink a felmerülő kérdésekre díjmentesen, 48 órán belül válaszolnak. Válaszuk garantáltan gyakorlatias, valóban hasznosítható!

 

 

SZAKMAI KIADVÁNYOK

Évente legalább 1 kiadványt készítsünk” – eláruljuk, néhány évvel ezelőtt még ez volt a célunk, ezt tartottuk szem előtt. Azonban most, hogy a taglétszám jelentősen megnövekedett, egyre több és több igény érkezik, melyeknek természetesen igyekszünk eleget tenni, így a 2022-es évben sem
csupán egyetlen kiadvány készült… Lássuk, melyek voltak ezek: 

 

  1. Könyvelői szerődésminta digitalizált környezetben
  2. 111 szakmai kérdés – 111 szakmai válasz
  3. Nyitómérleg összeállítása lépésről lépésre” e-book
  4. „Adóváltozások dióhéjban 2023”

 

MÉRLEGELŐ MAGAZINMŰSOR

 

SZAKMAI CIKKEK

Szakértői Bizottságunk 2019-ben azért alakult meg, hogy olyan témákat járjon körbe, ami a könyvelők munkáját könnyíti meg, minden második héten olyan szakmai kérdéscsoportot járnak körbe és készítik el a rövid kivonatát, melyeket elsősorban a Tagjaink álltal feltett kérdések ösztönöznek! Bizottságunk kiváló szakértőkből áll, akiket mind tapasztalatuk mind pedig elhivatottságuk a szakma iránt jellemez. 

 

Ezenkívül a COVID megjelenése óta, heti frissítéssel érhetitek el a “jogszabályváltozásokat”, melynek köszönhetően azt gondoljuk, hogy töredékére csökkenhet az az idő, melyet azzal töltenétek, hogy a változásokat böngésszétek! 

 

APRÓPÉNZ ADÓZÁSI HÍRLEVÉL

 

Tehetünk úgy is a szakma megtisztításáért, ha kommunikálunk a vállalkozók felé. Havonta megjelenő Aprópénz Adózási Hírlevelünket minden tagunk szabadon továbbíthatja partnerei részére, így plusz idő és energiabefektetés nélkül tájékoztathatják őket az alapvető törvényi változásokról, felelősségükről, feladataikról.

Pár téma, melyeket 2022-ben érintettünk: 

 

MINKE LEVELEZŐLISTA

A rendszert azért hoztuk létre, hogy könnyebben tudjatok egymással kommunikálni, megosztani egymás között a tapasztalataitokat, kérdéseiteket! Egyrészről azért, hogy ne érezzétek magatokat egyedül a folyamatos változások tengerében, mésrészt pedig, hogy tényleg hasznos dolgokat kaphassatok egymástól! 

 

Ahogy évek óta tesszük, biztosra vehetitek, hogy minden kiutalt forintot kizárólag szakmai tevékenységünkre fordítottunk, és fordítunk a jövőben is!

 

 

KÖSZÜNJÜK A TÁMOGATÁSOD

 

ADÓSZÁMUNK: 1803235-8-2-13