Kérdése van a tagsággal kapcsolatban?

06-23/365-666  |  info@minke.hu

Mutasd a menüt

Miben tud Önnek segíteni a GazdaságosNyomtató.hu?

Precízen felmérik a nyomtatási szokásait, és kiadásait. Ezért pontosan azt adják, ami mindenki számára előnyös, megtakarítással járó fejlesztést!

 

„Elküldjük Önnek a szokásainak megfelelő személyre nyomtató ajánlatát, melyben korrektül bemutatjuk a készülék specifikációit és rámutatunk, hogy önnek miért ez az előnyösebb a nyomtatási feladatainak elvégzéséhez, gazdaságossági szempontokat is figyelembe véve. Azt tanácsoljuk, ne vásároljon meg olyan terméket, amit nem pont tud arra használni, amire ténylegesen szüksége van!”

 

Hosszútávon is számíthat partnerére!

 

„Kapcsolatunk az értékesítéssel nem ér véget, számíthat ránk a későbbiekben is; a kezdőtelepítéstől a használaton át a szervizig, ha egyáltalán szükséges az általunk ajánlott nyomtatót szervizelni. Támogatói rendszerünket önért építettük ki!”

 

Partnert keres, aki gazdaságosan tartja nyomtató ügyeit? Kérem kattintson ide!

 

Kiemelt partner kedvezmények

 

„Rendelt termékeit díjmentesen szállítjuk. Megvásárolt nyomtatójához kedvező kellékanyag árakat biztosítunk a jövőben is.

 

Ügyfeleink, akik már így tudnak dolgozni:

 

Serfőző Orsolya

Nyomtatóinkat a gazdaságosnyomató.hu-n szereztük be legnagyobb megelégedésemre. Megnövekedett forgalmunknak köszönhetően nagyobb mennyiségben kellett nyomtatnunk, illetve színes anyagok nyomtatására kerestem megoldást. Javaslatuk alapján vásároltunk egy Epson Workforce Pro WF-5690-es /szerk.: utódja C5790/ nyomtatót. Előzetesen még tesztelhettük is. Kiváló választás volt, mivel gyorsan nyomtat és költséghatékonyan. Köszönöm!

Kontaktbauszig Kft.

 

Korrekt tájékoztatást a nyomtatókról de kattintva talál.

 

Rákné Nyíri Andrea

A gazdaságosnyomató.hu-val 3 éve kezdődött az üzleti kapcsolatunk, amikor egy “mindent tudó”, de egyszerű nyomtatót szerettem volna vásárolni az irodámba. A cég üzletkötője röviden, de mindenre kiterjedően tájékoztatott a forgalmazott nyomtatókról. A rendelés és kiszállítás között alig 2 nap telt el, és már használhattam is a nyomtatót, ami azóta is hibátlanul működik. Bármikor elakadok egy telepítés, vagy frissítés kapcsán, nyugodtan kereshetem személyes kapcsolattartómat, mindig készségesen segít. Örülök, hogy nem kell aggódnom a nyomtatás miatt, ami egy könyvelőirodánál nagy segítség!

 

Rákné Nyíri Andrea
mérlegképes könyvelő

 

Szilvia

Több éve vagyunk már a Fókusz Computer ügyfele. Nagyon elégedettek vagyunk. Előttük több informatikai céggel is próbálkoztunk, de az egyik rosszabb volt sajnos, mint a másik. Most végre megtaláltuk azt a csapatot, akivel hosszú távon szeretnénk együtt dolgozni. Mindig azonnal reagálnak a kéréseinkre. Nagyon jó szakemberek, kreatívak és rendkívül segítőkészek. Hálásak vagyunk a hozzáállásukért.

Társaságunk 14 éve minden eszközt, programot a Fókusz Computer Kft-től vásárol. Nagy meglepetés volt számomra, hogy érthetően, türelmesen magyaráztak el mindent, mi miért jó és mit hogyan lehet megoldani a leghatékonyabban. Az EPSON 6590-es tipusú nyomtatót választottam, mely nagyon jó döntésnek bizonyult. Gyorsan és gazdaságosan működik. Ezután is csak itt vásárolok.

 

Komobo-Targo Kft.
Bordás Béla

 

Boros Anita

A gazdaságosnyomató.hu-n által ajánlott nyomtatóval nagyon meg vagyunk elégedve. Valóban az igényeinknek megfelelő nyomtatót ajánlottak, ami már több mint 2 éve megbízhatóan működik. Ráadásul nem csak a vásárlásig voltunk fontosak! Azóta is mindenben segítőkészek, akár kellékvásárlásról, akár műszaki segítségről van szó.

Köszönettel,
Boros Anita
Cégvezető
Garden Gate Kft.”