Kérdése van a tagsággal kapcsolatban?

06-23/365-666  |  info@minke.hu

Mutasd a menüt

Köszönet az 1 %-ért, segíts a döntésben!

 

Szerettünk volna olyan szervezeteket kiválasztani, akikről úgy gondoljuk, hogy nagyobb szükségük lehet a plusz támogatásra (kevesebb 1%-ot kaptak), valamint kifejezetten figyeltünk arra is, hogy ne csak Budapesti szervezetek kerüljenek bele ebbe a listába!

 

Rövid információ a kiválasztott szervezetekről:

 

AZ ÉRTELMI FOGYATÉKOSOK FEJLŐDÉSÉT SZOLGÁLÓ MAGYAR DOWN ALAPITVÁNY -Budapest

A Down Alapítvány középsúlyos értelmi fogyatékos és halmozottan sérült gyermekek, fiatalok és felnőttek fejlesztését, önálló életvitelének segítését, valamint családjaik támogatását tűzte ki céljául, annak érdekében, hogy lehetőleg minden értelmi fogyatékos gyermek családban nőhessen fel.

 

KRITIKUS ÁLLAPOTÚ GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY – Szent László Gyermekintenzív Osztály – Budapest

A Dél-Pesti Centrumkórház, Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet Szent László Kórház telephelyén működő Gyermekintenzív Osztályának támogatásaként azzal a céllal alakult, hogy a legsúlyosabb fertőzések, vérképzőszervi betegségek gyógyítását, a kritikus állapotú, intenzív ellátást igénylő gyermek gyógyulását segítse.

 

REMÉNY A LEUKÉMIÁS GYERMEKEKÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY – Debrecen

A Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány Magyarországon a leukémiás és daganatos gyermekeket gyógyító minden centrummal kapcsolatban áll. A segítségnyújtás igen széleskörű, amely a műszervásárlástól kezdve a mindennapok egyszer használatos eszközeinek támogatásán keresztül, akár a kutatás támogatása is kiterjed. 

 

HÍRÖS KÖRASZÜLÖTTEKÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY – Kecskemét

A koraszülött gyermekek magasabb színvonalú egészségügyi ellátásának biztosítása, az ellátóhelyek működési feltételeinek javítása, a beteg gyermek szolgálata, az elérhető legjobb ellátásra és gyógyításra való törekvés érdekében dolgoznak.

 

LURKÓ GYŐRI KÓRHÁZ GYERMEK OSZTÁLYÉRT ALAPÍTVÁNY – Győr

Az alapítvány célja a betegségek okozta trauma minél könnyebb feldolgozása. Ennek érdekében önkénteseik a gyermekek figyelmét közös játékokkal terelik el a betegségekről az alapítvány által létrehozott és üzemeltetett három kórházi játszóházban és a rehabilitációs parkban.

 

Kérjük, segíts és járulj hozzá TE is a döntéshez, hogy melyik szervezetnek adjuk a 330.500 Ft támogatást a MINKE és Tagjai nevében:

A szavazást lezártuk, az eredményről értesíteni fogunk mindenkit