Kérdése van a tagsággal kapcsolatban?

06-23/365-666  |  info@minke.hu

Mutasd a menüt

Könyvelői felelősségbiztosítás

Úgy éreztük, hogy a piacon fellelhető biztosítások egyike sem épül valós igényekre. Felkerekedtünk hát és egy piackutatás keretében felmértük, mi az amire a könyvelőknek valóban szüksége van. Az eredmények alapján dolgoztuk ki egyedi könyvelői felelősségbiztosításunkat, melyet kizárólag tagjaink vehetnek igénybe. Tekintsd át velünk, mik a legnagyobb előnyei!

 

Miért gondoljuk úgy, hogy az egyesületünk könyvelői felelősségbiztosítása a legjobb?

 

VÁLTOZÁS 2024-től:

Könyvviteli Szolgáltatások Szakmai Felelősségbiztosítása változások:

Kizárásra kerültek az olyan önellenőrzés pótlék megtérítésével kapcsolatosan igények, amelyek nem a biztosított vagy alkalmazottja szakmai szabályszegéséből erednek (q.) Kizárásra kerültek a könyvviteli tevékenység miatt felmerült könyvvizsgálati díj megtérítésével kapcsolatos igények (r.).

 

VÁLTOZÁS 2023-tól:

Szeretnélek tájékoztatni Titeket, hogy a Könyvviteli szolgáltatások szakmai felelősségbiztosítás esetén új egyedi záradék vált elérhetővé!

Ha a biztosított adótanácsadói tevékenységet végez, akkor a továbbiakban kérheti az „adótanácsadó terhére megállapított mulasztási bírság” c. fedezetet. Ezen egyedi záradék csak abban esetben válik elérhetővé a felületen, ha az adótanácsadói tevékenység kiválasztásra kerül.

Az adótanácsadó terhére megállapított mulasztási bírság esetén a kártérítési limit 1 000 000 Ft/biztosítási esemény és 1 000 000 Ft/biztosítási időszak, melynek pótdíja 30 000 Ft, amelyből nem adható kedvezmény!

„Jelen záradék alapján a biztosító fedezetet nyújt a biztosított, illetve a biztosítottal munkaviszonyban vagy tagsági jogviszonyban álló adótanácsadó terhére megállapított mulasztási bírságra, amennyiben a biztosított (illetve a biztosítottal munkaviszonyban vagy tagsági jogviszonyban álló személy) adótanácsadóként ellenjegyezte az adóbevallást, illetve az adóbevallással egyenértékű nyilatkozatot.”

 

(Az árak változtak, keresd a biztosítót, hogy személyreszabott ajánlatot készíthessen a számodra) 

Kalkuláció példa

 


Biztosítási feltételek: 

 

A felelősségbiztosítás megkötésének folyamata:

 

1. lépés:

Vedd fel a kapcsolatot a biztosítónkkal (Groupama Biztosító), hogy személyreszabottan és gyorsan köthesd meg a biztosítást:

Szabó József: +36 20 558 96 01
Szabó Józsefné (Irén): +36 30 529 47 82

e-mail: iren.szabo@groupama.hu

 

 2. lépés


A Groupamával való egyeztetésed után minden kitöltött, aláírt dokumentumot eredetiben, postán juttasd el részünkre!

Címünk: Minősített Könyvelők Egyesülete, 2030 Érd, Angyalka u. 1/A „B” lph. 2. em. 7.

Mi ellenőrizzük a beérkezett anyagot (ha valami nem jól van kitöltve, jelentkezünk), elkészítjük, hozzátesszük a tagsági igazolást, ami még szükséges a csomaghoz, és 1 napon belül küldjük is tovább a Groupama biztosító részére. A biztosító néhány héten belül megküldi Neked a kötvényt, számlát, a biztosítási díj befizetéshez szükséges csekket, stb.

 

Bízunk benne, hogy elégedett leszel biztosításunkkal!