Kérdése van a tagsággal kapcsolatban?

06-23/365-666  |  info@minke.hu

Mutasd a menüt

Könyvelői szerződésminta

A szerződés, amely tökéletesen védi a könyvelők érdekeit!

Kiadvány képe

2021

Kiadványunk kizárólag online formában elérhető

Könyvelőként szüksége lenne egy olyan szerződésre, amely maximálisan védi az érdekeit? Ne keressen tovább! Dr. Vámosi-Nagy Szabolcs adószakértő ajánlásával már kidolgoztuk azt az életszerű, mindenre kiterjedő és könnyen értelmezhető szerződésmintát, mely megalapozza a bizalmat a könyvelő és ügyfele között.

 
A kiadvány garantáltan megoldja az elszámolási gondokat, hiszen tudatosítja, hogy mi tartozik a könyvelési díjba és mi azon kívül. Jelentős előnye továbbá, hogy nyelvezete az ügyfelek számára is egyszerűen befogadható. Természetesen az új Pmt. rendelkezésekkel hatályosított és megfelel az új Ptk.-nak.

A kiadvány kizárólag online formában megrendelhető, a díjbekérőt e-mailben küldjük, az összeg beérkezése után e-mailben továbbítjuk az anyagot.

TAGJAINK INGYENESEN LETÖLTHETIK – A letöltések menüpont alatt! 

 

Ár: 9.900 Ft

Tagjainknak: ingyenes!

Vélemények

 • Ez a könyvelők biztonsága érdekében létrejött szerződés, azért, hogy ne az legyen, hogy bármi történik, az ügyfél minket vádol. Ezzel a szerződéssel el tudjuk érni azt, hogy amit mondunk, arra odafigyeljenek.

  Kissné Kovács Nóra, N-Brite Horizont Kft.
 • Szerintem ez egy nagyon jó szerződés. Többek közt az tetszik benne, hogy még a pénzmosással kapcsolatos könyvelői feladatokra is kiterjed és útmutatást ad.

  Lepsényiné Strausz Ildikó, Multikontír Kft.
 • Minden helyzetre kiterjedő, átfogó szerződés. A könyvelők érdekeit maximálisan szem előtt tartja, de legyünk őszinték, ez ránk is fér az ügyfelek adózási morálja miatt.

  Bende Szabina Judit
 • Ez az a szerződés, amivel nem lesz szükségem a felelősségbiztosításomra. A könyvelő számára a szerződés aláírása nyugodt álmot biztosít.

  Varga Erika, Viker Szolgáltató Kft.
 • Már rég kellett volna egy ilyen szerződés. Eddig nem láttam olyat, ahol a jog és a gazdasági élet ilyen gyakorlatiasan találkozott. Azt gondolom, a könyvelőknek ez mindenképpen hasznára válik. Kiválóan testreszabott a számviteli szolgáltatók részére, biztonságot ad ez a szerződés.

  Karsainé Inczédy Ildikó, M+I Bt.

Rendelje meg a kiadványt most!

Amennyiben Ön tagunk és érvényesíteni szeretné kedvezményét, kérjük a kiadványt bejelentkezést követően rendelje meg.

Személyes adatok:

Név:*
E-mail cím*:
Telefonszám*:

Szállítási adatok

Irányítószám*:
Város*:
Cím*:
Megjegyzés:

Számlázási adatok

A számlázási adataim megegyeznek a szállítási adatokkal
Számlázási név*:
Irányítószám*:
Város*:
Cím*:
Adószám*:
Az Adatvédelmi Tájékoztatót megismertem, és elfogadom
Ár: 9.900 Ft
A szerződésminta kizárólag online formában rendelhető, a díjbekérő elutalása után a megadott e-mail címre küldjük az anyagot. Egyesületi tagok részére a szerződésminta díjmentesen letölthető!