Kérdése van a tagsággal kapcsolatban?

06-23/365-666  |  info@minke.hu

Mutasd a menüt

Hogyan tett tönkre a könyvelőm?

Hosszú várakozás és munka után, a napokban elkészült a “Hogyan tett tönkre a könyvelőm?” című kiadványunk.

Itt megtekintheti a borítót : “Hogyan tett tönkre a könyvelőm

Kétszeresen is köszönjük a segítségeket, mellyel megvalósulhatott a könyv elkészítése.

 

Legújabb könyvünkből minden tagunknak 3-3 példányt postázunk díjmentesen a napokban, melyet meglévő, vagy potenciális partnereiteknek adhatnak. Biztosak vagyunk abban, hogy a történetek olyan nyomot hagynak a cégvezetőkben, mely átformálja a könyvelőkhöz és a cégvezetéshez való hozzáállásukat.

 

A kiadvány kereskedelmi forgalomban nem kapható, ahhoz tagjainkon, ill. egyéb partnereinken keresztül lehet hozzájutni.

 

A 19 szerzőnek tartozunk nagy-nagy köszönettel, akik szántak időt a “rémsztorik” megírására! Ők az alábbiak: Bálint József, Jávoros Anikó, Horváth László, Szűcs Csilla, dr. Sallai Csilla, Juhász Gabriella, Szommer Tímea, Forró Katalin, Varga Mariann, Horváth Viktória, Fülöp Olga, Szabó Margit, Eszenyi Ágnes, Barnuczné Magyar Zita, Karsainé Inczédy Ildikó, Balaskó Gyöngyi, Lepsényiné Strausz Ildikó, Mészáros Anikó és Nagy-Horváth Katalin (aki szerző, és egyben a könyv ötletgazdája).

 

Mindenkinek köszönjük, aki tavaly segített az SZJA 1% felajánlás során, mert e nélkül nem tudtuk volna kiadni a könyvet, a kapott támogatásból fedeztük ugyanis a könyvekkel kapcsolatos költségeket (ezért is tudjuk ingyenesen elküldeni – ahogy korábban már írtuk, minden tagnak 3-3 példányban).

 

Bízunk benne, hogy sikerült egy olyan egyedülálló kiadvánnyal segíteni a munkát, melyeket elsősorban a cégvezetőknek, ügyfeleiteknek ajánlunk, azoknak, akiket rá szeretnétek döbbenteni a felelősségükre, és arra, hogy ne azt nézzék, hogy hol a legolcsóbb a “könyvelés”.

 

Idén is elérkeztünk lassan a SZJA szezonhoz. Megköszönjük, ha idén sem felejtkeznek el rólunk. Adószámunk: 18032358-1-13.

 

Köszönjük a segítséget!