Kérdése van a tagsággal kapcsolatban?

06-23/365-666  |  info@minke.hu

Mutasd a menüt

Együttműködési megállapodás

Aláírtuk az együttműködési megállapodást a Nagykanizsai Inkubátorház és Innovációs Központtal. Az intézmény fenntartója, a Nagykanizsai Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt. teljes együttműködéssel fogadta kezdeményezésünket.

 

A megállapodásunk keretein belül a helyi vállalkozások számára nyújtunk majd folyamatos tanácsadást, de ennél többről van szó.

 

Nagykanizsa Együttműködési megállapodás

 

A megállapodásunk aláírása az első lépcső ahhoz, hogy jövő tavasszal sikeresen tarthassuk meg Nagykanizsán azt a „Kisvállalkozói road-show”-t, melyet az ország több pontján is tervezünk. Célunk a rendezvénysorozattal a vállalkozók figyelmének felhívása a felelősségükre, és annak hangsúlyozása, hogy milyen veszélyeket rejthet egy nem megfelelő könyvelő alkalmazása. De ennél többről van szó. Olyan gondolkodásmódot szeretnénk átadni, mely által a „kényszervállalkozóból” valódi cégvezető válhat, akinek a figyelme nem csak szakmájára, hanem a vállalkozásfejlesztés különböző területeire is kiterjed.

 

Az együttműködési megállapodás megkötése sajtótájékoztató keretein belül történt, melyről másnap a Kanizsa TV is beszámolt. Az összefoglaló elérhető ide kattintva.