Kérdése van a tagsággal kapcsolatban?

06-23/365-666  |  info@minke.hu

Mutasd a menüt

Beszámolás az éves rendes közgyűlésről

2015. március 25-én tartottuk éves rendes közgyűlésünket, melyre többek között Békéscsabáról, Nagykanizsáról és Győrből is érkeztek tagjaink, amit nagy örömmel fogadtunk. Ezúton is köszönjük mindenkinek, akik megtiszteltek minket jelenlétükkel, és hozzájárultak ahhoz, hogy a személyes találkozás egy jó hangulatú és eredményesen megtartott közgyűléssel párosuljon.

 

csapat

A beszámoló ismertetése előtt – ahogy nálunk lenni szokott – Harkai István nagyvonalakban ismertette a 2014. évi egyesületi munkát. Ezután szóban fűzött magyarázatot a beszámolóra vonatkozóan, az abban szereplő száraz számok ezáltal tartalommal töltődtek meg.

 Beszámolás

A beszámolást követően a felügyelő bizottság elnöke – Oláh Gizella – számolt be a felügyelő bizottság délelőtti munkájáról, és javasolta a beszámoló elfogadását. „Gizi néni” elmondta, hogy a 2014-es év a fordulatok éve volt, mely egyértelműen látszik a beszámoló számaiból is. 

Oláh Gizella

Egyesületünk 2014-es beszámolóját így szavazásra bocsátottuk, és azt egyhangú „igen” szavazatokkal fogadta el a közgyűlés. 

szavazás

A 2014-es év valóban sok szempontból a fordulatok éve volt. Sikerült az alakulástól tartó, folyamatosan veszteséges időszaknak véget vetni, emellett egyesületünk ismertsége jelentősen nőtt, valamint egyesületünk taglétszámában is igen nagy arányú növekedést könyvelhettünk el. A taglétszám növekedés (különösen a jelentős növekedés) más szakmai egyesületeknél egyáltalán nem jellemző, ezért is van ennek a mutatónak igen komoly szerepe. Köszönjük a bizalmat, köszönjük azt, hogy egyre többen ismeritek el munkánkat a tagság által. Míg korábban 200-220 körüli volt egyesületünk taglétszámra, 2014. év végére 321 könyvelőnek volt aktív tagsági viszonya szervezetünkkel.

 

A beszámoló elfogadása után a vezető tisztségviselők választására került sor (lejárt ugyanis az első 5 éves mandátum). 1-1 tartózkodás mellett szavazott bizalmat a közgyűlés a korábbi vezető tisztségviselőknek, így újabb 5 éves munka áll Barnuczné Magyar Zita (titkár), Varga Erika (alelnök), és Harkai István (elnök) előtt.

 

Az elfogadott beszámolónak honlapunkon történő megjelentetésének eleget téve az alábbi linkeken érhető el az elfogadott, 2014-es beszámolónk:

Mérleg

Eredménykimutatás

Közhasznúsági