Kérdése van a tagsággal kapcsolatban?

06-23/365-666  |  info@minke.hu

Mutasd a menüt

A gondtalanság biztosítékai

Teljesítménykényszer alatt lévő irodai környezetekben a legkisebb fennakadás vagy probléma nagy feszültséget tud gerjeszteni. Főleg akkor, ha határidőre kell teljesíteni a feladatot. Ilyenkor minden akadálynak és kellemetlenségnek könnyen az egész iroda hatása alá kerülhet. Átélt már ilyet? Ugye, jobb elkerülni? Mutatjuk a receptet, amellyel a dokumentumkezelést és nyomtatást könnyűvé és problémamentessé teheti!

 

Az Ön készüléke, az Ön gondja! Vagy mégsem? – VIP-tagság

 

Előfordulhat olyan meghibásodás, amely a készülék szervizelését igényli. Kényelmetlen időt, erőforrást elkülöníteni, hogy a márkaszervizbe eljuttassa a nyomtatót. Sajnos általános tapasztalat, hogy ezek az esetek ugyan ritkák, de a legrosszabb pillanatban fordulnak elő. Az elkerülése érdekében a gazdasagosnyomtato.hu magas szintű támogatást nyújt VIP-ügyfelei részére. Nem csak cserekészüléket kap 24 órán belül, a hibaelhárítás háztól házig szervizszolgáltatással történik. Emellett a készülékkel kapcsolatos egyéb kérdésekkel is rendelkezésre állást, tanácsadást vehet igénybe VIP-tagként.

A professzionalistás jegyében a kellékanyag automatikus pótlását is biztosítják, ügyfél-hozzájárulással automatikusan, díjmentes házhoz szállítással. A VIP-ügyfélkör legjobbár-garanciát élvez a kellékanyagokra. Bizonyára nagyobb biztonságban érzi magát a mindennapi munka közben azzal a tudattal, hogy van kéznél szakmai segítség egy probléma megoldására!

A VIP-tagságról részletesen itt tájékozódhat!

 

Nem az Ön készüléke, nem az Ön gondja! – bérleti konstrukció

Ha szereti tervezni az éves költségeit, és kerüli az egyszeri, de viszonylag nagy beruházási összeget, akkor ideális megoldás Önnek a nyomtatóbérlési konstrukció. Ilyen módon azonnal, alacsony havi költséggel jut kompromisszummentes, igényeire szabott multifunkciós nyomtatóhoz. Vizsgáltassa felül jelenlegi nyomtatási költségeit, mert gyakran előfordul, hogy a bérleti konstrukcióval megtakarítást is elér!

Bérleti konstrukció mérlegeléséhez segítséget itt kérhet!

 

Támogatás felsőfokon – korszerű megoldás

Egy mai korszerű, okosnyomtató észreveszi, ha valamilyen hiba keletkezik, ami gátolja a nyomtatást, automatikus szkennelést, fénymásolást. A kompromisszummentes multifunkciós nyomtatók képesek support-rendszerhez csatlakozni és a szakembert értesíteni, amely automatikus és gyors megoldást kínál a problémára! A hibaelhárítás interaktív módon, akár azonnal is elkezdődhet, így az Ön irodájában minimálisra csökken az idő- és anyagi veszteség.

Általános díjmentes nyomtatófelmérés-szolgáltatást itt érheti el!