Kérdése van a tagsággal kapcsolatban?

06-23/365-666  |  info@minke.hu

Mutasd a menüt

Könyveljünk reális áron!

Gyakorlati útmutató árképzéshez, ártárgyaláshoz könyvelőknek

Kiadvány képe

- második bővített kiadás -

Örömmel jelentjük be, hogy megszületett a népszerű „Könyveljünk reális áron!“ című könyvünk második, bővített kiadása. Ha olvasta az elsőt, akkor azért, ha nem, akkor viszont éppen azért lehet az Ön számára is érdekes.

Az elmúlt években több száz beszélgetést folytattunk kollégákkal, akik rendre fájó pontként fogalmazták meg a megalázó könyvelési díjakat és ár-versenyt, amit a szakképzetlen könyvelők gerjesztenek. Hiánypótló kiadványunk cselekvésre, bizonyos szokások és a munkához, ügyfelekhez való hozzáállás változtatására buzdít. Mert igenis tudunk segítséget adni ahhoz, hogy Ön is a szaktudásának megfelelő díjakat érvényesítse! De mennyi egyáltalán a reális könyvelési díj? Hogyan emeljünk árainkon? Hogyan fogadtathatjuk el díjainkat? Mindezt megtudhatja könyvünkből, mely rengeteg számpéldával, konkrét árkalkulációval és tárgyalástechnikai tippekkel segíti olvasóit.
Figyelem, könyvelőiroda vezetőknek kötelező! Jó hírünk pedig, hogy tagjaink 50%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg a kiadványt!

Ár: 3.800 Ft

Tagjainknak: 1.900 Ft

Rendelje meg a kiadványt most!

Személyes adatok:

Név:*
E-mail cím*:
Telefonszám*:

Szállítási adatok

Irányítószám*:
Város*:
Cím*:
Megjegyzés:

Számlázási adatok

A számlázási adataim megegyeznek a szállítási adatokkal
Számlázási név*:
Irányítószám*:
Város*:
Cím*:
Adószám*:
Az Adatvédelmi Tájékoztatót megismertem, és elfogadom
Ár: 3.800 Ft
Az ár nem tartalmazza a szállítási költséget. A kiadványt utánvéttel küldjük, csomagolási- és postaköltség: 1500 Ft. Egyesületi tagok részére ajánlott küldeményként adjuk fel a könyvet, átutalásos számlával, így a postaköltség: 700 Ft, valamint mérettől függően az éppen aktuális postai díjszabásnak megfelelően kerül felszámolásra.