Kérdése van a tagsággal kapcsolatban?

06-23/365-666  |  info@minke.hu

Mutasd a menüt

Egyesületi “háziverseny”: 2015. évi SZJA 1%-ok felajánlás db száma és Ft összege… :)

Kedves Tagunk!

 

Először is óriási köszönettel tartozunk Neked azért, hogy segítő kezet nyújtottál nekünk!

 

segítő kéz

 

Ezzel bizony tevékenyen bekapcsolódtál egyesületünk céljainak megvalósításába! Köszönjük, hogy segíted munkánkat, ami azért jó, mert ezáltal mi is sokkal jobban fogjuk tudni segíteni a Te munkád. Sajnos csak szeptemberben derül ki, hogy összesen milyen összegű SZJA támogatást fog kiutalni a NAV részünkre, addig nem marad más, mint a tippelés…

A korábban meghirdetett “háziversenyünk” általad elért eredményét az alábbi táblázatban tudod rögzíteni. 

Ahogy ígértük, 3-3 db ajándékot (EGYESÜLETI BÖGRE, HOZZÁ ILLŐ, EGYEDI, LOGÓZOTT KAKAÓ/FAHÉJSZÓRÓVAL) adunk azoknak a tagoknak, akik felajánlás db számban, ill. akik összegben a legtöbb 1%-ot gyűjtötték az “idei szezonban” (Mindenki csak az egyik kategóriában nyerhet, tehát összesen 6 tagunkat ajándékozzuk meg!). De nem feledkezünk meg azokról sem, akik lecsúsznak a két dobogóról! 

+ 1 ajándék a legjobban tippelő tagunknak!!!

Tippeld meg, hogy idén milyen összegű SZJA 1 % felajánlást kapunk! Annak a tagunknak, aki a legközelebb lesz az összeghez, elküldjük az ajándékot (szeptemberben…). Kiindulásként egy információval tudunk segíteni minden tippelőt, mégpedig azzal, hogy a tavalyi évben a kapott támogatások összege kb. 1,6 MFt volt.

Küldd el tehát az alábbi adatokat, és tedd meg tipped – június 05. (éjfél)-ig!!!