Kérdése van a tagsággal kapcsolatban?

06-23/365-666  |  info@minke.hu

Mutasd a menüt

Dr. Szabó Bence – EURO Pályázat Kft.

Dr. Szabó Bencének hívnak. Jogász és közgazdász végzettségem van, amely diplomákat az ELTE és a Corvinus egyetemeken szereztem meg. 2006 óta foglalkozom gazdaságfejlesztési pályázatokkal. 2010 óta saját pályázati tanácsadó vállalkozásomat, az EURO Pályázat Kft-t vezetem, amelynek keretében, több mint 1,7 Mrd Ft vissza nem térítendő támogatást nyertünk el ügyfeleink részére.

Munkánknak köszönhetően számos új gyártócsarnok épült fel az országban, a cégek gépeket, gyártó berendezéseket vásároltak, aminek köszönhetően több, mint 100 új munkahely létesült Magyarországon, több száz pedig fennmaradt. Célunk, hogy mindig az ügyfeleink érdekét szem előtt tartva dolgozzunk, így egy abszolút kockázatmentes, az ügyfeleink szerint is a legkorrektebb fizetési rendszert alakítottunk ki. Ennek alapján kizárólag sikerdíjas konstrukcióban dolgozunk, nyeréskor pedig csak díjunk felét kérjük el, míg a másik fele a támogatás utolsó részletének az ügyfél számlájára való megérkezésekor fizetendő. A befolyt díjakból 20% jutalékot fizetünk az ajánló könyvelők számára. Szolgáltatásunk során végigkísérjük a teljes pályázati folyamatot egészen a fenntartási időszak lezárásig, így segítünk a kifizetési kérelmek összeállításában, vagy akár ott vagyunk az ügyfélnél tartott helyszíni ellenőrzéseken is.

Budaörsön működik az irodánk, ahol nyugodt, kellemes környezetben tudjuk ügyfeleinket fogadni ingyenes parkolási lehetőséggel. Cégünk tagja a Pályázati Projektmenedzserek és Tanácsadók Országos Szövetségének is, amely szakmai szervezetként folyamatos kapcsolatot tart fenn a pályáztató intézményrendszerrel.  

Kérjük, olyan céges ügyfeleiket ajánlják nekünk, akik fejleszteni, bővíteni szeretnék vállalkozásukat, és ehhez európai uniós vissza nem térítendő támogatást szeretnének elnyerni.