Kérdése van a tagsággal kapcsolatban?

06-23/365-666  |  info@minke.hu

Mutasd a menüt

Mikulás party

Nálunk a könyvelőkhöz is jár a Mikulás!

Ahogy tavaly, úgy idén is szeretnénk, ha összejönnénk év végéhez közeledve, mely amolyan erőgyűjtés a december 20-ig előttünk álló időszakra.

 

2

 

 

A korábban már beharangozott, idei “Mikulás-party” ideje  ugyan hűvös szelekkel érkezik, annál melegebb baráti hangulatot hoz majd magával! – ezt garantáljuk!

Tavaly már megtapasztaltuk, milyen jól esik egy kicsit kizökkenni a hajtásból, és egy jóízűt beszélgetni a varázslatos hangulatú étteremben a remek ételek mellett azokkal az emberekkel, akikkel nagyon egy rugóra jár az agyunk.

 

Ezeknek a – mondhatni – baráti összejövetelnek lassan hagyománya lesz egyesületünkben, ezért várunk ismét minden olyan tagot nagy szeretettel, aki kedvet érez egy kis kikapcsolódásra, ismerkedésre! 

 

Ismét a jól bevált, Mongolian Barbecue budapesti éttermet (1125 Budapest Márvány utca 19/a) választottuk, ahol az ellátás kifogástalan volt eddig minden alkalommal (az étteremről bővebb info-t itt találtok: http://www.mongolianbbq.hu/hu/)

Mikulás-party időpontja:

2015. december 05. (szombat!) (eredetileg péntekre akartunk foglalni, de akkorra már teltházas a hely… )
18:00 – 23:00 óra

Részvételi díj: 6.000 Ft/fő, mely a helyszínen fizetendő (“all you can eat” svédasztalos vacsora, korlátlan italfogyasztással).

 

A hivatalos jelentkezéshez kérünk, az alábbi mini űrlapot töltsd ki, abban azt beírva, hogy összesen hány fővel érkezel/ érkeztek majd!

Jelentkezéseket kizárólag tagjainktól fogadunk el (de természetesen hozzátartozók, alkalmazottak is jöhetnek!), korlátozott számban. . A beérkezett jelentkezések után visszaigazolást küldünk, mely azt igazolja, hogy megérkezett a jelentkezésed, és felírtunk a vendéglistára.

Sajnos csak kb. 30 fő részére tudtunk helyet foglalni, mert az egész étterem gyakorlatilag le van foglalva, de a korábbi tapasztalataink alapján nagyjából ez a létszám elég lesz (nagy szükség esetén még néhány fővel bővíthető a jelentkezés).

 

A JELENTKEZÉS LEZÁRULT!

A jelentkezők száma november 05. 15:50-kor elérte a 30 főt!