Kérdése van a tagsággal kapcsolatban?

06-23/365-666  |  info@minke.hu

Mutasd a menüt

Könyvelői szerződésminta megrendelés

Könyvelőként szüksége lenne egy olyan szerződésre, amely maximálisan védi az érdekeit? Ne keressen tovább! Dr. Vámosi-Nagy Szabolcs adószakértő ajánlásával már kidolgoztuk azt az életszerű, mindenre kiterjedő és könnyen értelmezhető szerződésmintát, mely megalapozza a bizalmat a könyvelő és ügyfele között.

 
A kiadvány garantáltan megoldja az elszámolási gondokat, hiszen tudatosítja, hogy mi tartozik a könyvelési díjba és mi azon kívül. Jelentős előnye továbbá, hogy nyelvezete az ügyfelek számára is egyszerűen befogadható.

 

A szerződésminta legutóbbi frissítésének dátuma: 2021.02.08. – A könyvelői szerződésmintánk a legújabb Pmt. rendelkezéseinek megfelel!

 

A kiadvány kizárólag online, szerkeszthető formában rendelhető meg az alábbi űrlap kitöltésével(TAGJAINKNAK INGYENESEN LETÖLHETŐ) :

 

E-mail cím:*
Név:*
Telefonszám:*
Számlázási név:*
Számlázási irányítószám:*
Számlázási város:*
Számlázási cím:*
Adószám:*

AKCIÓS AJÁNLATUNK
(Kérjük jelölje be a megfelelőt)

Megrendelem a szerződésmintát és a könyvelőirodai GDPR csomagot együtt 9.900 Ft + 17.900 Ft = 27.800 Ft helyett 8.000 Ft kedvezménnyel, 19.800 Ft-ért (A későbbi esetleges frissítéseket ez a megrendelés nem tartalmazza!)

  Csatlakozni szeretnék a MINKÉ-hez, így ingyenes letölthetem a legfrissebb szerződésmintát, GDPR csomagot! 6 havi tagdíj: 23.400 Ft +4.500 Ft egyszeri regisztrációs díj ( A tagság az esetleges frissítésket tartalmazza!)

________________________________________________________________________________________________________________

  Csak a szerződésmintát kérem 9.900 Ft-ért (A későbbi esetleges frissítéseket ez a megrendelés nem tartalmazza!)

 

Az Adatvédelmi Tájékoztatót megismertem, és elfogadom:* igen