Kérdése van a tagsággal kapcsolatban?

06-23/365-666  |  info@minke.hu

Mutasd a menüt

Könyvelőváltás egyszerűen

Segédlet az iratanyagok Sikeres átadás-átvételéhez.

Kiadvány képe

Lehetséges átláthatóvá, egyértelművé és követhetővé tenni egy olyan komplex folyamatot, mint a könyvelőváltás? A válaszunk: igen!

Ehhez azonban két dolog szükséges:

 

  1. A  folyamatban  közreműködő  felek,  üzleti  partnerek  együttműködése,  melyben a két könyvelőn (régi és új) kívül a vállalkozók szerepét is kihangsúlyozzuk;
  2. Egy segédanyag, mely alkalmazásával részletesen nyomon lehet követni az átadott vagy esetleg még hiányzó dokumentációt, adatokat.

 

A  MINKE  (Minősített  Könyvelők  Egyesülete)  által  megjelentett  kiadványokat  arról lehet  felismerni, hogy azok  rendhagyó területekkel foglalkoznak, vagy  a  megszokottaktól teljesen eltérő módon dolgozzák fel az adott témát. Jelen kiadványunk az előbbi csoporthoz tartozik. Eddig még senki nem vállalkozott arra, hogy olyan – valljuk be őszintén igen komlpex – területre kínáljon megoldást, amit a legtöbbször csak úgy hívunk, hogy a „könyvelési anyagok átadása”.

Magas színvonalú (ügyfelek által elvárt) szakmai munkát csak jó alapokkal (megfelelő kezdő/nyitó adatokkal, és az információk, nyilvántartások teljes körű átadásával) lehet végezni. Sajnos a gyakorlatban azonban ez nagyon sokszor hiányzik. A   hiányos  adatszolgáltatásoknak,  „elveszett”  információknak  pedig  sok  esetben több évre kiható, súlyos következményei vannak.

Egy könyvelőváltás során nem ritka, hogy az emberi kapcsolatok is megromlanak, hiszen egyáltalán nincs szabályozva e folyamat. Célunk az, hogy a cégvezetők érdekét szem előtt tartva segítsük elő ennek a komplex, és legtöbbször hónapokon át tartó folyamat gördülékeny lebonyolítását.

A kiadvány önátírós formában került elkészítésre, abban – részterületek szerint csoportosítva – felsorolva a könyveléshez szükséges valamennyi dokumentációt, melynek átadását a felek aláírásukkal igazolják. Lehetőség van arra is, hogy egyéni megjegyzésekkel egészítsék ki a felek az átadott bizonylatokat. Egy kiadvány egy vállalkozás iratanyagának átadás-átvétele során használható!

 

A kiadvány ára: 3.000 Ft/csomag (3 db/csomag)

Tagjaink számára: 1.500 Ft/csomag

Ár: 3000 Ft

Tagjainknak: 1500 Ft

Rendelje meg a kiadványt most!

Amennyiben Ön tagunk és érvényesíteni szeretné kedvezményét, kérjük a kiadványt bejelentkezést követően rendelje meg.

Személyes adatok:

Név:*
E-mail cím*:
Telefonszám*:

Szállítási adatok

Irányítószám*:
Város*:
Cím*:
Megjegyzés:

Számlázási adatok

A számlázási adataim megegyeznek a szállítási adatokkal
Számlázási név*:
Irányítószám*:
Város*:
Cím*:
Adószám*:
Az Adatvédelmi Tájékoztatót megismertem, és elfogadom
Ár: 3000 Ft
Az ár nem tartalmazza a szállítási költséget. A kiadványt utánvéttel küldjük, csomagolási- és postaköltség: 1500 Ft. Egyesületi tagok részére ajánlott küldeményként adjuk fel a könyvet, átutalásos számlával, így a postaköltség: 700 Ft, valamint mérettől függően az éppen aktuális postai díjszabásnak megfelelően kerül felszámolásra.